onsdag 19 mars 2008

Slitzmodellen Solveig Boström svarar på tre frågor om årets fotbollsallsvenska


1. Vilket lag vinner SM-guld?
2. Vilka två lag åker ur?
3. Vem blir allsvensk skyttekung?

10 kommentarer:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

HAHAHA.
Bright!

/K

Kaos-Anna sa...

Läser du Slitz!?
Det är ju för biragrabbar från Bromsten eller hockykillar på hockyläger.
Fast du kanske är på hockeyläger?

Kaos-Anna sa...

Hockey.
H-O-C-K-E-Y.

Kaos-Anna sa...

..stavas det...

Peter Barlach sa...

"Något lag från Karlstad åker säkert ur." Briljant.

Anonym sa...

Johan fick tidningen av mig. Jag fick på jobbet. Det är en häpnadsväckande läsning. Min favorit är sexpanelen. Camilla, Linda och Anna, 20 år svarar på frågornas sexfrågor. Deras råd är att pung måste ALLTID vara rakad. Om sexlivet börjar bli lite trist så är det dags att ta till strypsex. En stackars 24 årig kille har inte haft analsex ännu, då tycker tjejerna att han bara ska trycka in den och köra chocken, eller hälla i bruden sprit. Dessutom ska satsen alltid läggas i munnen. Eller kan man instinktivt känna att "spruta mig i ansiktet".
Mmm. Ska tilläggas att flickorna sitter på det classy stället Blue Moon Bar och håller i varsitt champangeglas. Anna 20 år har onormalt stora bröst. Camila har onormalt blont hår. Linda ser ut att vara en trist jävla svennig looser.
Sexpanelen - Tre kvinnor ger svar på tal om livets väsentligheter!

- Tina

Wennberg sa...

Tina... alltid svar på tal, begåvad med ett uppfriskande språk. dags för dig att börja blogga nu. Kräver en undersökning.

Fredrik sa...

Hon hade i alla fall rätt om vilket lag som vinner:)

Anonym sa...

Solveigs pattar ser sjuka ut. Vad är det som hänt? Har hon frivilligt valt att se ut så där och dessutom betalat för det? Förutom att hon verkar sjukt spånig när det gäller fotboll så ser det ut som om hon har gjort en hel del korkade beslut i sitt liv. Dumma dumma flicka.

Anonym sa...

hahaha!Vilka patetiska männsikor Ni är, hur fan kan Ni sitta o dömma folk såhär? Jag känner denna Solveig och hon har haft chefsposition i ett större företag och är riktigt smart,lyckas med vad hon än ger sig in på. Sen att hon inte är sportintresserad är en helt annan sak...Sluta vara hatare!Och anonym som skrev 28:e mars...Du är fet elr ful, det märker man ju