fredag 11 april 2008

Lite av varje

Blir så jävla upprörd när jag läser om Engla. Om det nu är 42-åringen och han var så feg att han gav sig på en tioåring, kan han då inte ha så pass mycket stake att tala om var hon befinner sig, vad han gjort, om det finns en chans att hitta henne vid liv. Fega kräk som ger sig på barn står inte högt upp på min lista.

Betraktade branden på Nybrogatan idag, bara ett kvarter från kontoret. Vad är det som gör att man dras till sånt. "Det brinner på Nybrogatan" sa någon. Sedan blev det lemmeltåg ut från kontoret...

Funderar på att trotsa kylan idag, solen lyser ju faktiskt. After work på Snaps står på agendan. Eller kanske Göta Ark... där solen alltid lyser. Jag har fortfarande inte haft min uteserveringspremiär, om man bortser från värmebelysningen på East och Sturehof som är igång året om... men det räknas inte.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

Wille sa...

Klarar vi av 52 öl på arken en söndag så borde vi ju lätt kunna toppa det en fredag tycker man...

Anonym sa...

Ja, jag blir också så j*vla upprörd, jag brukar vara ganska immun mot nyheter, dom brukar inte nå fram riktigt, men det här, och Arbogamorden, jag mår riktigt dåligt över det!

Anonym sa...

Varför känns det som allting drar ut på tiden när det handlar om barn???
Och jag håller med dig om att, varför kan inte denna 42-åring bara tala om var han gjort av Engla, (om dom nu har bevis mot honom).Han verkar ju vara ett j*vla äckel i alla fall (vare sig han har gjort något mot Engla eller inte)genom att han har barnpornografi i sin hemdator, Vad är det för sjuka människor?? Hur kan man tända på ett barn ???
JAg har ingen förståelse för detta alls...