tisdag 27 februari 2007

måndag 26 februari 2007

Mustig gryta

Idag serverade Restaurant Luma (vad var det för fel på Lux) en "mustig vintergryta". Direkt jag hörde ordet mustig började mina smaklökar att reagera.
- Aha en mustig gryta... mmmm...gott. När det bjuds på något som är mustigt vet jag nästan direkt hur det ska smaka, denna mustiga smak ala Gulasch. Är mustigt beskt, surt, salt eller sött? Näe, det är helt enkelt enbart mustigt. Mörkbrunt, kraftigt, tjockt och smakrikt. Det smakar helt enkelt bara mustigt. Så jävla rätt, bra och gott. Den enda dryck jag kan komma på som är mustig är nog ett riktigt mörkt öl... eller must? Är det kanske det mustiga grytor smakar. Julmust?

Strix balkong, ett vinterlandskap



lördag 24 februari 2007

Någon sjöng, några var typ lajvare...



Face 25 år


En fest i sminkens tecken. Jag och Träsk har likadan min.

fredag 23 februari 2007

torsdag 22 februari 2007

Dagens mail i min inbox

Sluta stjäla andras mat!

Efter lunch ställde vi in fyra egeninhandlade semlor i kylskåpet i köket. Två av dem är nu borta. Tjuven får gärna komma och be om ursäkt och dessutom och gottgöra detta!



Hälsningar

Christina, Frida och Karolina

Kan inte släppa "onanidansen"

Jag kan inte sluta att tänka på "onanidansen" som tydligen mat-Tina och Ernst Kirshstiger (stavas det så) ska bjuda på under schlagersmörjan i helgen. Allt detta enligt Expressen. Jag tvingas alltså titta på skiten bara för att få reda på vad "onanidans" innebär. Jag frågade Cricko mittemot mig på jobbet vad hon trodde det var. "Vem fan vet" fick jag till svar. Det spekuleras hårt just nu. Hur jag än försöker kan jag inte komma på vad fan det är. Måste veta måste veta nuuu. Kan det ha nåt med After Dark att göra kanske? Transorna ställer ju upp med en låt som heter "(Åh) När ni tar saken i egna händer". Bisarrt! Magnus Uggla ställer upp med "För kung och fosterland". Låter det förutsägbart? Den nyckläckta artisten (servitrisen) Verona med silikonpattar gör oxå debut med låten "La musica". Slår vad om att det är nåt latinotjafs. Jag är så trött på etnogegga och latinorhytmer. Hur kan man tävla i dålig musik. Tävlingsupplägget ser ut typ så här - Den bästa av de sämsta låtarna vinner... eller nåt sånt. Fast jag måste ändå krypa till korset och erkänna att jag tycker det är rätt underhållande.


GinJonasTonic

lördag 17 februari 2007

torsdag 15 februari 2007

EXTREMT GOTISK





What the fuck? När jag står i och botaniserar i videohyllan får jag syn på detta fodral. "Extremt gotisk". Va fan menar dom med det. Om jag inte har förstått det hela helt fel så ska väl fodralet locka konsumenten till att hyra filmen... "Extremt gotisk". Okej, om det står typ "Mästerverk" eller "Intensiv underhållning", det förstår jag kan väcka nyfiket. Men jag kan inte minnas att jag någonsin har gått till videobutiken och tänkt "fan va jag är sugen på en extremt gotisk film idag". Då kan man fråga sig vem den här filmen vänder sig till? Folk som gillar goth... extremt stor målgrupp eller? Det är nästan så att man hade köpt det slitna citatet "nervkittlande nagelbitare" i det här läget. Men bara nästan. Så grattis alla gother. Nu har ni en alldeles egen film att mysa till i vintermörkret.

Två andra som går bort är "1a på biotoppen i USA" och "Årets bästa film"

onsdag 14 februari 2007

Vernisage på Bonniers konsthall. Tina testar installationen "hänggunga av kedjor"



Arty farty mongos



Johan älskar Anja



Klicka HÄR på länken - För att se några härliga typer utan självinsikt som "steker hårt"

Jason


Hans trötta stil, innan förvandlingen.

Intern-TV


Jason kidnappas på jobbet för ett "gör om mig" rep, för att han har för täskig stil. Vi andra synkas upp om hur risiga palter han bär

fredag 9 februari 2007

torsdag 8 februari 2007

Johan förvånad


Över att bror William gick och tränade idag FÖRE jobbet. Typ - du är ju helt dum i huvudet.

Carmen 20:32


Rasmus - "Fem halvliters och en hamburgertalrik... 195 spänn. Det är fan inte dyrt"



Fluffigt Liberachi kök





Pastell


Ett av årets stora måsten

onsdag 7 februari 2007

Äntligen gubbe!







Buster & ljudbom - Lika som bär



Inrednings-TV hos Carina Berg



måndag 5 februari 2007